Login to your account

Username
Password
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Password
Verify password
Email
Verify email

Controlul urechilor

Cabinetul nostru ofera examene aprofundate ale urechii ca una dintre numeroasele noastre extinse servicii de dermatologie. Afectiunile auriculare pot fi extrem de inconfortabile si chiar dureroase. Simptome precum scuturatul capului, scarpinatul urechii, frecarea urechilor pe podea sau pe mobilier sau mirosuri anormale sunt comune.

Afectiunile auriculare apar frecvent la caini si pisici si rezulta dintr-o varietate de cauze. Determinarea acestor cauze este vitala pentru solutionarea pe termen lung a simptomelor.

Ca in orice problema de sanatate, colectarea unui istoric detaliat si efectuarea un examen complet al pacientului sunt critice. Examinarea atenta a urechii cu un otoscop, vizualizarea intregi lungimi a canalului urechii si a timpanului, ofera informatii importante pentru diagnostic.

Durerea este comuna in boala auriculara si unii pacienti pot necesita sedare sau anestezie pentru a fi evaluati in mod corespunzator. Teste suplimentare pot fi justificate. Colectarea de probe pentru a verifica prezenta acarienilor, inflamatiei, bacteriilor sau fungilor este primul pas. Antibiogramele sunt uneori necesare. In afectiunile auriculare fara complicatii, tratamentul poate fi usor atunci cand informatiile sunt colectate corespunzator.

Cu toate acestea, cele mai frecvente cazuri de boli ale urechii presupun cauze multiple cum ar fi alergii, infectii, corpi straini, tumori sau acarieni. Tratarea unei singure cauze va limita raspunsul la terapie.

Recontrolul urechii dupa fiecare etapa a tratamentului este esential, pentru a oferi o rezolutie pe termen lung a problemei.

 

 

Vazut de 478 ori